Chtriman

Wedstrijden – NL

English Français

 

Algemene informatie :

Het programma van de Chtriman – Gravelines 2018 werd bestudeerd om U zo een zo groot mogelijk wedstrijdgamma aan te kunnen bieden. Wij hopen dat dit programma de clubs, die op zoek zijn naar een gezamenlijke clubuitstap, zal aanspreken en hopen aldus jullie talrijk te mogen verwelkomen.

De inschrijvingen zijn momenteel geopend voor de twee langste afstanden van de Chtriman 2018 – Gravelines.

U kan nu reeds profiteren van de laagste tarieven voor een 226 op de Franse kalender.

140706-123815-2553-1DX

Chtriman 113

De filosofie blijft dezelfde als die van de editie van 2017. Wij hopen U bijgevolg van harte te mogen begroeten in ons mooie departement.

 

Zaterdag0 27 juni : 1 Chtriman XS met afzonderlijke start voor de dames, 1 Chtriman S en 3 jeugdproeven 6/9 jaar, 8/11 jaar en 10/13 jaar.

 

Zondag 28 juni : De Chtriman 226, en de Chtriman 113 en Duathlon lange afstand. Deze wedstrijden zijn opnieuw toegankelijk voor individuele triatleten, alsook voor ploegen bestaande uit 2 of 3 atleten (behalve Duathlon).

 

Het is een kompleet programma voor een clubuitstap, met voldoende logeermogelijkheden in de streek côte d’Opale. Wij hopen dat de verschillende parcours te midden van Frans Vlaanderen U zullen overtuigen om aan onze wedstrijden deel te nemen.

Hopelijk tot binnenkort en mogen we jullie ontvangen op de prachtige site van PAarc.

 

Christophe (wedstrijd-directeur) – een organisatie van de Ligue Nord Pas de Calais de Triathlon. 

 

 

Bevoorradingen :

Zwemparcours : 1 bevoorrading gepositioneerd tussen het verlaten van het water en de wisselzone.

Bestaat uit : water – coca – warme thee

Fietsparcours : 2 bevoorradingen gepositioneerd (nog te bepalen)

Bestaat uit : drank / in 60 cl drinkfles : water – coca – energiedrank – voeding / granenreep : banaan – suiker

Loopparcours : 6 bevoorradingen gepositioneerd elke 2 tot 2,5 km, per ronde

Bestaat uit : drank / water – coca – energiedrank – voeding / granenreep – vers fruit – gedroogd fruit – suiker – gezouten koekjes

Aankomst :

Bestaat uit : drank / water – coca – energiedrank – bier – voeding / granenreep – vers fruit – gedroogd fruit – suiker – gezouten koekjes – vruchtenmoes – fruitsalade – rijsttaartjes en nog veel meer…

 

Persoonlijke bevoorrading :

Enkel de deelnemers aan de Chtriman 226 kunnen genieten van een persoonlijke bevoorrading tijdens het fietsen en het lopen. U vindt in uw deelnemerstas 2 verschillende zakken die U toelaten om ons uw persoonlijke bevoorrading te bezorgen tijdens uw aankomst in de wisselzone op zondagmorgen.

De zak met bevoorrading tijdens de fietsproef zal beschikbaar zijn (nog te bepalen).

De zak met bevoorrading tijdens de loopproef zal beschikbaar zijn op de post gesitueerd (nog tebepalen).

 

Reglementering :

De deelname aan deze wedstrijd houdt in dat U het huidige reglement aanvaardt. De wedstrijden worden georganiseerd volgens de van kracht zijnde regels van de Franse Triatlon Federatie.

De organisatie wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van ongeval of schade veroorzaakt door een slechte gezondheidstoestand, het niet respecteren van de wegcode of het niet opvolgen van de instructies van de organisatie. Zij wijst tevens alle verantwoordelijkheid in geval van verlies of diefstal van materiaal.

Belangrijkste reglementen van de FFTri, die van toepassing zijn op deze wedstrijd :

  • Het dragen van een harde fietshelm (met CE norm) is verplicht tijdens het fietsen
  • Het stayeren is verboden tijdens de twee proeven (voldoende afstand houden tussen twee concurrenten tijdens het fietsen)
  • De regel met zwarte kaart zal van kracht zijn tijdens de twee proeven
  • Onderlinge hulp onder deelnemers of met toeschouwers is strik verboden
  • Het wegwerpen van afval buiten de daartoe voorziene zones is strafbaar met sancties

 

Wedstrijden en afstanden :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uurregeling van het weekend :

 In afwachting van bevestiging van de FFTRI.

 

Uitsluiting – tijdslimieten :

Er zijn tijdslimieten op alle drie de disciplines die samen de Chtriman 226 vormen. Deze zijn er om de veiligheid van alle deelnemers te garanderen, alsook het goede toezicht van onze vrijwillige medewerkers op alle parcours te garanderen. Een deelnemer die zich buiten een tijdslimiet bevindt,wordt uit de wedstrijd genomen en wordt verboden de wedstrijd verder te zetten, zelfs zonder borstnummer.

 

Deelname :

Deelnemers met licentie bij de Franse Triatlon Federatie of alle andere buitenlandse triatlon federaties worden beschouwd als triatleten met licentie en betalen bijgevolg het tarief voor personen met licentie.

De deelnemers zonder licentie bij een triatlon federatie (Frans of buitenlands) kunnen slechts deelnemen aan één van deze wedstrijden na aflevering van een medisch attest die het deelnemen aan triatlon competitie toelaat en een datum draagt die minder dan 6 maanden vóór de wedstrijddag ligt. Bovendien dienen zij een ‘Pass journée’ (dagvergunning) te nemen (in te vullen op de dag van de wedstrijd) afhankelijk van de gekozen wedstrijd.

 

Diverse maatregelen :

Na hun inschrijving staan alle deelnemers aan de organisatie evenals aan alle rechthebbenden zoals , partners en media, toe om foto’s of video’s te maken op dewelke zij kunnen figureren, genomen tijdens hun deelname aan één van de wedstrijden georganiseerd op zaterdag 30/06 en of zondag 01/07/2018 te Gravelines, inbegrepen alle projecties voorgesteld tijdens deze dagen.

Conform de wetgeving op informatica en vrijheid van 06 januari 1978, staan de deelnemers toe dat hun persoonlijke gegevens kunnen worden ingezien door andere organisaties. Indien de deelnemers wensen geen voorstellen van andere organisaties te ontvangen, volstaat het schriftelijk de organisator hiervan in te lichten door hun naam, voornaam en adres te laten.

 

 

 

 

Copyright © Chtriman Gravelines - Réalisation Creamcom