Chtriman

Inschrijvingen – NL

English Français

 

 

bouton inscription Nl


 

Licensing – toegankelijkheid:

Licentiehouders van buitenlandse federaties Triathlon (ITU) worden beschouwd als de F.F.TRI afgewezen. en daarom zijn niet onderworpen aan concurrentie Pass. Ze moeten hun licentie te presenteren en émarger het begin opgenomen wanneer borststuk.

Unlicensed triathlon moet een medisch attest van de sport in de concurrentie van minder dan een jaar, de dag van de terugtrekking van de nummers te presenteren.

 

Annulering:

In geval van annulering van het evenement als gevolg van ‘overmacht’ ‘:

Voordat 2020/04/15, zal het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Van 2020/04/16 tot 2020/06/15, 50% van de rechten zal terugkeren naar de organisatie.

Na 2020/06/15, zal 75% van de rechten terug te keren naar de organisatie.

 

Verschillende maatregelen:

Share registratie, deelnemers toestemming aan de organisatie en hun begunstigden, zoals partners en media om foto’s of video’s waarop zij kunnen verschijnen, genomen tijdens hun deelname aan de georganiseerde proeven zaterdag 06/29/ 2019 en zondag 06/30/2018 in Gravelines, in elk medium met inbegrip van alle projecties tijdens de dag. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 6 januari 1978, de concurrenten het recht hebben om toegang te krijgen en hun persoonlijke gegevens te corrigeren. Als ze niet willen worden gebracht om voorstellen van andere bedrijven of verenigingen ontvangen. Het is hun verantwoordelijkheid om de organisator schriftelijk in kennis met vermelding van volledige naam en adres.

 

 

 

 

Copyright © Chtriman Gravelines - Réalisation Creamcom