Chtriman

Ontvangst – NL

English Français

 

Ontvangst

 

Welkom te Gravelines op het terrein van PAarc

De Ligue Nord Pas de Calais Triathlon en al zijn partners hebben het voorrecht U te ontvangen op het terrein van het watersportpark PAarc te Gravelines, tijdens het weekend van 30 juni and 1 juli voor de 8° editie van de Chtriman 226 – Gravelines en de 5° editie van de Chtriman 113 – Gravelines.

Als toevoeging aan deze twee populaire evenementen, stellen wij U een grote verscheidenheid aan wedstrijden voor, die het aan clubs toelaten voor elk van hun leden en voor elk niveau een gepaste wedstrijd te vinden.

Onze credo, die algemeen bekend is, blijft gezelligheid, sfeer, veiligheid en onkosten overeenstemmend met dit type van wedstrijden.

 

Bijzonderheden voor de koninginnenummers, de Chtriman 113 en de Chtriman 226 :

  • 1 lus van 1900 m of 3800 m zwemmen in zeer proper en veilig water
  • 1 lus van 90 km fietsen, met opnieuw de beklimming van de Wattenberg (1 km aan 6/8 % gemiddeld) met zijn molen op het achterplan (1 of 2 maal uit te voeren)
  • 1 lus van 10 km lopen, richting kust met als nieuwigheid een beklijvende beklimming (200 m aan 8 %) die U toelaat om gedurende 1500 m een wondermooi overzicht te hebben op het wedstrijdterrein (2 of 4 maal uit te voeren)

Welkom in Frans Vlaanderen op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018.

Copyright © Chtriman Gravelines - Réalisation Creamcom